Locatie

Neem contact met mij op als je wilt weten of ik je kan helpen met jouw hulpvraag. Als je belt, spreek dan een kort bericht in met je telefoonnummer, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Je mag ook mailen, dan reageer ik op werkdagen nog dezelfde dag. Je kunt over het algemeen binnen twee of drie weken terecht; soms eerder.

Praktijkadres

Mijn praktijk is te vinden in MOOOF, een bedrijvencomplex voor ondernemers, werkzaam in de muziek, sportbranche, creatieve-, of paramedische sector. Het adres van MOOOF is Saturnusstraat 9, 2516AD te Den Haag (Binckhorst). Mijn praktijk is gehuisvest op de eerste etage, naast huisartsenpraktijk Binck-Zorg. Als je MOOOF binnenloopt via de draaideur dan mag je links de trap of lift nemen naar de eerste etage. Daar kun je, als je een afspraak hebt gemaakt rustig wachten aan de lange tafel met stoelen. Ik haal je op en dan lopen we samen naar de praktijkruimte.

Kom op tijd!

De ruimte tussen afspraken is helaas beperkt. Daarom is het erg belangrijk dat je op tijd komt. Mocht je onverhoopt later zijn dan gaat die tijd helaas af van de duur van het consult.

Praktijkruimte
 

Bereikbaarheid

MOOOF is goed bereikbaar met bus 26 en 28. Vanaf de dichtstbijzijnde halte - Melkwegstraat -  is het nog 5 à 7 minuten lopen naar MOOOF. Loop rechtdoor de Melkwegstraat in en sla linksaf als je bij de Saturnusstraat bent. Blijf aan de linkerkant en loop door totdat je bij MOOOF bent (ongeveer halverwege).

Bus 26 rijdt van Kijkduin naar station Voorburg, Bus 26 stopt ook op Den Haag Hollands Spoor. Bus 28 rijdt vanaf Den Haag Zuiderstrand naar station Voorburg. Bus 28 stopt ook bij het Vredespaleis, in het Centrum en op Den Haag Centraal Station.

Je kunt ook met de fiets of scooter komen en deze binnen het hek van MOOOF parkeren.

Let op: met de auto is het momenteel lastig parkeren nabij MOOOF. Niet altijd, maar houd er rekening mee dat je soms genoodzaakt bent om in een andere straat te parkeren.
 

In de Saturnusstraat is het betaald parkeren tussen 9 en 17 uur. Er is een parkeerautomaat vlakbij MOOOF.

 

Saturnusstraat 9, 2516AD Den Haag
Mobiel: +31628571082