Locatie

Regulusweg 11, 2516AC Den Haag
Mobiel: +31628571082
Regulusweg 11 (ingang op de hoek)

De locatie van mijn praktijk is Regulusweg 11, 2516 AC, Den Haag. Dezeis gehuisvest op de 5e etage. De ingang is op de hoek Regulusweg/Saturnusstraat.

Als het bedrijfsrestaurant open is dan kun je gewoon naar binnen lopen. Heb je een afspraak en is de voordeur dicht? Stuur me een SMS-bericht (0628571082) en ik doe de deur voor je open.

Neem één van de drie liften naar de 5e etage (te bereiken via de witte klapdeuren met ronde ramen). Je mag daar plaatsnemen op één van de twee gele stoelen. Ik haal je daar op, op de afgesproken tijd.

De ruimte tussen afspraken is helaas beperkt. Daarom is het erg belangrijk dat je op tijd komt. Mocht je onverhoopt later zijn dan gaat die tijd helaas af van de duur van het consult.

Praktijkruimte
De praktijkruimte

Mijn praktijk is goed bereikbaar met bus 26 en 28. Vanaf de dichtstbijzijnde halte - Regulusweg -  is het nog 3 tot 5 minuten lopen naar de Regulusweg 11.

Bus 26 rijdt van Kijkduin naar station Voorburg. Die bus stopt ook op Den Haag Hollands Spoor. Busnummer 28 rijdt vanaf Den Haag Zuiderstrand naar station Voorburg. Buslijn 28 stopt ook bij het Vredespaleis, in het Centrum en op Den Haag Centraal Station.

Je kunt ook met de fiets of scooter komen en deze voor het gebouw stallen.

Let op: met de auto is het helaas lastig parkeren in de omgeving. Houd er rekening mee dat je soms genoodzaakt bent om in een andere straat te parkeren.

De wijkagent controleert op fout parkeren van auto’s, dus wees voorzichtig daarmee.
In de Saturnusstraat is het betaald parkeren tussen 9 en 17 uur. Er is een parkeerautomaat.