Coaching

Er kunnen allerlei redenen zijn om naar bepaalde aspecten van je leven te kijken. Je kunt dit doen om 'op koers' te blijven, maar ook omdat je voelt dat je vastloopt. Vanuit een coachende rol kan ik je als psycholoog helpen om samen te kijken naar waar je nu staat en graag heen zou willen.

Oplossingsgerichte coaching

Het kan zijn dat vertrouwde reactiepatronen je belemmeren om bepaalde stappen te zetten. Bij coaching is het belangrijk om op zoek te gaan naar manieren van omgaan met situaties die passen bij jouw wensen en mogelijkheden. Met oplossingsgerichte coaching gaan we uit van eigenschappen die je al hebt en die we verder kunnen versterken. Het uitgangspunt is dat je sterker bent dan je denkt en dat vooruit kijken naar mogelijkheden in de toekomst, je zelfvertrouwen versterkt.

Mild voor jezelf

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een doelgerichte, praktische manier om voor jou belangrijke waarden in kaart te brengen. Waarden, zoals vriendschap, werk en ontspanning, gaan over hoe jij wilt leven. ACT gaat ook over milder zijn voor jezelf, en vooruitgang boeken. Je leert dat angst hoort bij andere keuzes maken en dat angst je niet hoeft te belemmeren in het vervullen van je dromen.

Regulusweg 11, 2516AC Den Haag
0628571082

Ik heb veel baat gehad bij de behandeling door Nella. Vooral haar betrokkenheid, flexibiliteit, persoonlijke benadering en vermogen om echt te luisteren. Zij was een reddingsboei in een moeilijke periode en ik ben haar daar erg dankbaar voor.

Nella, dank voor de goede en fijne gesprekken die wij samen hebben gehad. Ik heb de balans en rust gevonden in mijzelf, waar ik heel blij mee ben!

Vanaf het begin af aan vond ik het fijn met Nella. Het voelde altijd als een heel natuurlijk gesprek, wat ik als prettig heb ervaren. Ze heeft mij oefeningen meegegeven en luisterde goed naar mijn verhaal.

Nella heeft mij, door verschillende tools aan te reiken, uitstekend geholpen om te leren omgaan met gezondheid gerelateerde stressklachten (aritmie). En deze klachten door (EMDR) therapie ook sterk te verminderen.

Fijne psycholoog, fijne gesprekken en onwijs veel tips om zelf mee aan de slag te gaan!.

Ik voel me erg serieus genomen door Nella, ik heb de kans gekregen mijn problematiek goed uit te leggen. Ik voel me erg gehoord en gesteund zodat ik met meer zelfvertrouwen de toekomst tegemoet ga.

Ik wil je hartelijk bedanken voor de intensieve gesprekken. Het was een cadeau. Ik heb mezelf teruggevonden in wie ik ben en wil zijn.

Nella heeft mij geholpen om op eigen kracht te herstellen van mijn burn-out. Dit deed zij op een ongedwongen manier en door mij de juiste handvaten te geven.

Ik kijk terug op prettige gesprekken met Nella, waarbij ik concrete tools heb gekregen die me erg geholpen hebben.

Nella heeft mij laten beseffen dat ik sterker ben dan ik dacht. Ik ben meer gaan vertouwen en geloven in mezelf.

Nella heb ik ervaren als een fijne en toegankelijke psycholoog die je, ook met soms wat humor, op je gemak laat voelen.

Nella heeft me geholpen bij mijn rouwverwerking na het overlijden van mijn partner. Het is nu mogelijk om ook aan de goede dingen te denken. Het verdriet blijft, maar het is wel iets draaglijker geworden.

Ik heb ‘angst’ om voor mijn vader beslissingen te moeten maken. Nella heeft mij daar prima in ondersteund.

Nella heeft me geholpen te vertrouwen op mijn eigen gevoel en interpretatie. Het gaf me een andere mindset, waardoor ik de controle die ik graag wil helpen meer los kon laten.