Tarieven

Vergoeding

Het liefst wil ik dat mensen die psychologische hulp nodig hebben niet na hoeven te denken over kosten en vergoeding. Helaas zit de zorg tegenwoordig ingewikkeld in elkaar. Veel behandelingen worden niet (meer) vergoed. Een voordeel daarvan is wel dat je geen last hebt van maandenlange wachtlijsten, want meestal kun je binnen een paar weken terecht. Een ander pluspunt is dat alles wat we tijdens de sessies bespreken, absoluut geheim blijft. Er wordt geen informatie doorgegeven aan jouw zorgverzekeraar. Lees in dit artikel meer over de voordelen van onvergoede zorg.

Kosten individueel

Psychologische hulp en coaching kost € 90,- per sessie van 45 minuten. Dit geldt zowel voor gesprekken in de praktijk als online. Een langere sessie, of avondsessie, kan voor een meerprijs van € 25,-.

Kosten relatietherapie

Relatietherapie kost €110,- euro per sessie van 45 minuten. Een langere sessie, of avondsessie, kan voor een meerprijs van € 30,-. Jullie ontvangen een factuur per mail. Het bedrag wordt met pin betaald in de praktijk of vooraf overgemaakt. De gesprekken vinden online of in de praktijk plaats.

Betaling

Voorafgaand aan iedere sessie ontvang je een factuur per mail. Je kunt het bedrag rechtstreeks pinnen in de praktijk of vóór de sessie overmaken. Vanwege de ontheffing voor kleine ondernemers hoef je geen btw te betalen.

ZZP'ers

Ben je ondernemer? Dan is het soms mogelijk om de kosten voor de sessies op te voeren als aftrekpost. Neem hiervoor contact op met de Belastingdienst.

Afspraak tijdig afzeggen

Een afspraak voor psychologische hulp, relatietherapie of coaching kun je tot 48 uur van tevoren, telefonisch of per mail, kosteloos afzeggen. Na 48 uur geldt vanwege inkomstenderving de betaling van het volledige tarief, tenzij er sprake is van bijzondere, persoonlijke omstandigheden (zoals ziekte of overlijden in de familie). Neem in dat geval contact met mij op.

Regulusweg 11, 2516AC Den Haag
+31628571082