Tarieven

Vergoeding

Het liefst wil ik dat mensen die psychologische hulp nodig hebben niet na hoeven te denken over kosten en vergoeding. Helaas zit de zorg tegenwoordig ingewikkeld in elkaar. Veel behandelingen worden niet (meer) vergoed. Een voordeel daarvan is wel dat je geen last hebt van maandenlange wachtlijsten, want meestal kun je binnen een paar weken terecht. Een ander pluspunt is dat alles wat we tijdens de sessies bespreken, absoluut geheim blijft. Er wordt geen informatie doorgegeven aan jouw zorgverzekeraar. Lees in dit artikel meer over de voordelen van onvergoede zorg.

Kosten individueel

Psychologische hulp en coaching kost € 96,- per sessie van 50 minuten. Dit geldt zowel voor gesprekken in de praktijk als online.

Werkgeverstraject

Voor psychologische hulp en coaching via de werkgever, gelden andere tarieven. Neem in dat geval contact met mij op om mij in contact te brengen met de contactpersoon van het werk, of andersom. Dan kan bijvoorbeeld je werkgever of bedrijfsarts zijn.

Betaling

Voorafgaand aan iedere sessie ontvang je een factuur per mail. Je kunt het bedrag rechtstreeks pinnen in de praktijk of vóór de sessie overmaken. Vanwege de ontheffing voor kleine ondernemers hoef je geen btw te betalen.

ZZP'ers

Ben je ondernemer? Dan is het soms mogelijk om de kosten voor de sessies op te voeren als aftrekpost. Neem hiervoor contact op met de Belastingdienst.

Afspraak tijdig afzeggen

Een afspraak voor psychologische hulp, relatietherapie of coaching kun je tot 24 uur van tevoren, telefonisch of per mail, kosteloos afzeggen. Na 24 uur geldt vanwege inkomstenderving de betaling van het volledige tarief.

Regulusweg 11, 2516AC Den Haag
+31628571082